Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

 • ?

  Beleef droogvallen op de Waddenzee

  Beleef droogvallen op de Waddenzee

  Varen op de Waddenzee is een zekerheid voor een unieke ervaring. Wat niet kan ontbreken tijdens een zeilreis over het Wad is het droogvallen. Bij het droogvallen komen we stil te liggen op een zandbank. Waardoor u de mogelijkheid krijgt om de grote verscheidenheid van het leven op het Wad te ontdekken.

  Droogvallen is tot rust komen. U bent overgeleverd aan eb en tij in plaats van de klok en u kunt alles even loslaten. Het is een bijzondere ervaring om te zien hoe het water wegloopt en de zeebodem zichtbaar wordt. Daarna kunt u rustig even rondlopen over diezelfde zeebodem, waar u eerder nog met de boot overheen zeilde. Naast al het leven op het Wad kunt u ook genieten van het uitzicht. De prachtige manier waarop wolken aan de horizon de kleuren van de ondergaande zon opnemen. Een eindeloze hemel die overgaat in de zee. De contouren van de eilanden en zeehonden die lekker liggen te luieren op de zandbanken. En niet te vergeten, het geluid van de zeemeeuwen die deel uitmaken van de volledige zee beleving.

  Maar de Waddenzee heeft u nog veel meer te bieden naast het droogvallen. Zo is er de mogelijkheid om de Friese eilanden te ontdekken. Wanneer we aanmeren heeft u de mogelijkheid om aan wal te gaan en zelf het eilandgevoel te ervaren. Wandelen over de eindeloze stranden, de duinen en bossen verkennen en genieten van de charmante dorpjes.

  Kom tot rust en neem de omgeving in u op. Laat u ondertussen in de watten leggen door onze bemanning en het heerlijke eten wat voor u bereidt wordt. Het Wad heeft u veel te bieden waar u nog lang mooie herinneringen aan over zult houden.

  Boek een zeilarrangement en ga met ons mee de Waddenzee verkennen. U zult niet teleurgesteld zijn, wij staan voor u klaar om er een onvergetelijke reis van te maken.

  Alle zeilreizenBekijk onze mogelijkheden...Alle zeilreizen!

  Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact