Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Dag tot Dag

Drie heerlijke dagen zeilen

 

Dag 1: Harlingen
De koffie staat klaar en om circa 20.00 uur heten wij u van harte welkom aan boord van de klipper Isis in Harlingen.

Na het welkomstwoord van uw gastheer en schipper komen onder het genot van een drankje de sterke verhalen al snel los. De nacht wordt aan boord doorgebracht in de comfortabele hutten. Elke hut is uniek en heeft haar eigen karakter.

Dag 2: Harlingen - Terschelling
Na het ontbijt wordt het gelijk al spannend en volgt boven aan dek de uitleg over de zeilen en de dekindeling. De trossen gaan los, varen naar de sluis en hijsen vervolgens samen de zeilen en genieten we van een heerlijke zeilreis op de Waddenzee. 

Het havendorp West Terschelling heeft naast de gezellige drukke haven veel te bieden. Binnen vijf minuutjes lopen sta je voor de vuurtoren Brandaris.  Aan haar voet liggen winkelstraatjes en gezellige café-tjes, waar het op de terrassen goed vertoeven is. Door het dorp kom je zo op het immens brede Groene strand en kun je wandelend terug door de duinen en het bos. 

Dag 3: Terschelling – Vlieland
Na het ontbijt varen we via de zeehondjes in het Schuitengat naar Vlieland. De haven ligt letterlijk in de duinen en aan het strand. Na onze aankomst snuiven we de speciale sfeer van het eiland op. Vlieland heeft één dorpje en verder bestaat het eiland uit duinen, strand en veel bos. 

Dag 4: Vlieland - Harlingen
Als inmiddels ‘ervaren zeilers’ kiezen we het ruime sop. Wanneer het tij en de wind het toelaten dan varen we over de zandbanken weer terug naar Harlingen, waar we rond 15.00 tevreden en voldaan aankomen.

Wil je ook zeilen met Pinksteren?Geef je dan nu op!Ik wil Puur Zeilen Pinksteren!

Laat hier uw reactie achter, of stel ons gerust een vraag!

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact