Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Yoga zeilreis 2018.

'Breng jezelf met liefde in beweging' 11 t/m 13 mei

Zeil mee op jou reis

Yoga en Zeilen

Reisbeschrijving

Dit heerlijke weekend begint in Harlingen. Het grootste natuurgebied van Europa wacht op ons. De zoute Waddenzee met zijn getijden is een schitterende omgeving en leent zich bij uitstek voor deze veelzijdige reis.

Het is heerlijk om even los te komen van de dagelijkse verplichtingen, je mee te laten nemen op een mini vakantie. Zodra je op de boot stapt laat je alles even achter je en betreed je een ontspannen avontuur met leuke nieuwe mensen. Een reisje waarbij de natuur je helpt om in het moment te komen, een frisse wind door je haren, het zand onder je voeten en de warme zon op je huid. De yogalessen nemen je daarin nog een stapje verder mee. Je maakt contact met je lichaam en je geest en je leert eenvoudige technieken om spanning los te laten en rust in je hoofd te creëren. Je beweegt, ademt en voelt hoe het op dit moment met je gaat en wat je nodig hebt om meer te kunnen ontspannen. Na dit weekend kom je opgeladen thuis en heb je nieuwe inspiratie en energie  opgedaan om ontspannen en vrolijk de week in te gaan.

 

De Yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk en zijn een combinatie van Hatha- en Yin Yoga, ook zullen er elementen uit de mindfulness gebruikt worden. Ontmoet op een ongedwongen en ontspannen manier andere mensen en beleef samen een weekend om nooit te vergeten! Breng jezelf met liefde in beweging en meld je aan voor deze overheerlijke mini vakantie.

Praktisch

Voor de yogalessen neem je gemakkelijk zittende kleding mee en een grote badhanddoek

-Yogamatten zijn aanwezig

-Voor ieder weertype hebben we gezellige ontspannen activiteiten

-2 yogalessen per dag (zaterdag en zondag) onder leiding van gediplomeerd en veelzijdig Yoga   lerares Maartje Klijn

-Dit weekend Zeilen en Yoga is op basis van vol-pension.

Maartje Klijn
Wil je ook Yoga op het Wad?Geef je dan Nu op!Ik wil Zeilen en Yoga!

Laat hier uw reactie achter, of stel ons gerust een vraag!

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact