Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Dag tot Dag

de Isis op het drooggevallen Wad

 

Dag 1: Harlingen

 De koffie staat klaar en om circa 20.00 uur heten wij u van harte welkom aan boord van de klipper Isis in Harlingen. Met haar stijlvolle mahoniehouten betimmering straalt de Isis (1892) een warme en luxueuze scheepssfeer uit. Het is al direct gezellig. Na aankomst zullen we op een passende manier kennis maken met elkaar. 

De nacht wordt aan boord doorgebracht in de comfortabele hutten. Elke hut is uniek en heeft haar eigen karakter.

Dag 2: Het Wad, Vlieland of Terschelling

Na het ontbijt en de ochtend yoga-les wordt spannend en volgt boven aan dek de uitleg over de zeilen. De trossen gaan los, samen hijsen we de zeilen en genieten we van een avontuurlijke zeilreis op de Waddenzee. Als het weer het toelaat zal er tijdens het zeilen een eerste kennismaking doormiddel van Yoga plaats vinden. In de middag varen we het schip vast op onze eigen zandbank. Als het laagwater is, genieten we van het prachtige Wad. De middag les wordt gegeven op het Wad of in de natuur op Vlieland of Terschelling. De nacht brengen we door op open water of in de haven van mooi Vlieland of Terschelling.

Dag 3: Harlingen

 

Na de les en het zondagmorgen ontbijt vervolgen we als 'ervaren' zeilers en totaal ontspannen onze reis en leggen we na een prachtige leerzame dag om ca. 16.00uur weer in Harlingen aan. Wat hebben we veel meegemaakt en veel geleerd...

Nu weer opgeladen aan een nieuwe week beginnen!

In het najaar is er nog zo'n weekend:-)

Laat hier uw reactie achter, of stel ons gerust een vraag!

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact