Home Teambuilding zeilen met collega’s

Teambuilding zeilen met collega’s

Teambuilding zeilen met collega’s

Zeilen met een groot zeilschip doet u niet alleen. Daar is bemanning voor nodig die goed met elkaar samenwerken. Zeilen schept dan ook een band, iedereen heeft een taak en alles draait om samenwerking. Daarom is zeilen de perfecte activiteit voor een teambuilding uitje met uw collega’s. De samenwerking van uw team zal duidelijk verbeteren wanneer mensen elkaar beter leren kennen, zodat de onderlinge communicatie beter zal gaan verlopen.

De Gouden Vloot biedt actieve bedrijfsuitjes, waarbij u kunt werken aan teambuilding door te zeilen op de Klipper Isis, een exclusief en historisch zeilschip. Kies ervoor om een dag of een weekend te zeilen met uw collega’s. Leer elkaar beter kennen en ga actief bezig aan boord. Bij aankomst krijgt u uitleg over het zeilen en de dekindeling. Er is een ervaren bemanning aanwezig om iedereen te begeleiden, dus niemand heeft ervaring nodig. Aan het einde van het uitje stapt u weer aan wal als ‘ervaren zeilers’.

Even los zijn van de werkvloer en in een ongedwongen, gezellige sfeer je collega’s opnieuw leren kennen. Op de Klipper Isis bent u verzekerd van een voortreffelijke en gastvrije service. Bij ontvangst aan boord ontvangen we u met koffie / thee en overheerlijk vers bereid gebak. Voor deze reis zullen activiteiten zich dus afwisselen met genieten en gezellig bijpraten. In combinatie met de traditionele ambiance van de Klipper Isis, zal teambuilding zeilen een uitje zijn die u en uw collega’s zich nog lang zullen heugen.

1 dag zeilen

Wanneer u kiest voor een dag zeilen kiezen we samen een doel, afhankelijk van het tij en de wind. Samen zeilen we over de Waddenzee, misschien varen we door de sluis naar het IJsselmeer en bezoeken we kort Makkum, gaan we op zeehondenexpeditie naar een zandbank op de Waddenzee of zeilen we heen en terug naar één van de eilanden.

Meerdaags bedrijfsuitje

Een exclusief weekend zeilen en zo extra tijd aan teambuilding besteden is ook mogelijk. Twee dagen zeilen inclusief 1 of 2 overnachtingen. In Harlingen of Franeker stapt u aan boord van ons statige zeilschip, wat de start beloofd te worden van een onvergetelijk teambuilding uitje. Slaap als een roos door onze ‘in de Wattenservice’ inclusief een heerlijk dekbed en de enige echte Isis badjas. Droom weg met de geluiden van de zee deining. Wandel met uw collega’s door de bossen en over de stranden van de eilanden, of bezoek met elkaar één van de talloze gezellige restaurants, cafés of kroegjes. Wilt u wel een meerdaags bedrijfsuitje, maar niet in het weekend? Daar houden wij uiteraard rekening mee, andere dagen zijn ook mogelijk. Tijdens een meerdaags bedrijfsuitje is het diner aan boord en kunt u kiezen uit 3 t/m 7 gangen die allemaal geheel vers aan boord in de scheeps kombuis bereid worden.

Volledig verzorgd

Maak het uzelf en uw collega’s makkelijk en kies voor het ‘volledig verzorgd’ arrangement. Eén telefoontje en de organisatie van uw teambuilding uitje is gereed. U wordt volledig ontzorgt en kunt samen met uw collega’s van de reisgenieten, terwijl wij aan echt alles hebben gedacht.

klipper Isisi@goudenvlootzeilreizen