Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Menu "Op volle zee"

Op Volle Zee, dit is culinair Zeilen ten top


Dit Isis verwen arrangement is culinair genieten met volle teugen. Gedurende het gehele reis zal de kok u gastronomisch verrassen met allerlei, uitsluitend zelfgemaakte, lekkernijen. Een stevig ontbijt, een bijzondere lunch, verrassende tussendoortjes en exclusieve hapjes bij de borrel. 

En: laat u zich hieronder alvast verleiden tot een heerlijk 7 gangen diner. Afhankelijk van jullie wensen en het seizoen wisselen de gerechten.

  • Windstil - Avocadotaartje met Gravad Lax besprenkeld met citroen en dille
  • Weerspiegeling in het water - Flinterdun gesneden plakjes zalm met honing en limoen
  • Wad Hoorntjes - Met krab, garnalen en groenten gevulde zeewierblaadjes
  • 't Vissertje - Noorse garnalen en tropische vruchten in zachte whiskyroom
  • Schippersgeluk - Spannende combinatie van rosbief, frisse salade en pikante pindadressing
  • Een Terschellings voorafje - Salade van gerookte kip en cranberry’s
  • Klaar om te Wenden - Een combinatie van exclusieve verwenhapjes van 't land en uit zee ze smaken zacht maar hebben ook pit
  • Het matroosje - Een heldere bouillon van verse en gedroogde paddestoelen
  • Voor anker - Een heerlijke romige soep met fijne amandelsmaak
  • Op zee - mosterdsoep met warm gerookte zalm en zeekraal
  • Aan wal - Gegrilde reuzenchampignons met gesmolten gorgonzola

De voorgerechten worden geserveerd met warme brood en gezouten roomboter

  • Even pauze en genieten van een kostelijke Aphrodisiac en een fonkelende Spoom 
  • In hutkoffer verpakte varkenshaasjes - In fillodeeg verpakt en overgoten met een geurige vijfkruidensaus
  • Stoofpotje Isis - Een kruidige lamstoofpot met rode wijn, tijm en rozemarijn
  • Stoofschotel V.O.C. - Zeer zacht rundvlees in combinatie met chorizo, wortel en laurier
  • Kip op ’t middendek - Citroen en dragon geven de kippenbouten tijdens het smoren een heerlijke zomerse smaak
  • Varkenshaasmedaillons in top - Varkenshaas in volle wildsaus waarin port en honing voor een vleugje zoet zorgen
  • Kabeljauwpakhuisje - Pakketje van kabeljauw, sjalotjes en danish blue
  • De vuurtoren- Gebakken zalmmoten op een bedje van spinazie geserveerd met een heerlijke zachte mosterdsaus
  • Hangmatje - Tompouce van scholfilet, warm gerookte zalm en geitenkaas
  • Waddenfeest - Een verrukkelijk en exclusief feestmaal waarin bovenstaande gerechten een belangrijke rol spelen

De hoofdgerechten worden vergezeld door eigen gebakken aardappeltaarten, verse groente en salades. 

  • De Brandaris - Soesjestoren omgeven door rode zomervruchten en slagroom
  • Op de Richel - Chocoladetaart geserveerd met een romige warme vanillesaus
  • Zonsondergang - Een heerlijk vruchtendessert met rode port
  • Zonsopgang - Een zonnige compote van citrusvruchten, yoghurt en pistachenootjes
  • Isis surprise - Een speciale verrassing van onze scheepskok
  • De Vliegende Hollander - Diverse Hollandse en Friese kaassoorten, noten en druiven vergezeld door een glaasje rode port
  • Een heerlijk kopje koffie of thee, likeuren en een ‘echte’ zeemeermin

Laat hier uw reactie achter, of stel ons gerust een vraag!

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact