Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

  • ?

    Menu "Op volle zee"

    Op Volle Zee, dit is culinair Zeilen ten top


    Dit Isis verwen arrangement is culinair genieten met volle teugen. Gedurende het gehele reis zal de kok u gastronomisch verrassen met allerlei, uitsluitend zelfgemaakte, lekkernijen. Een stevig ontbijt, een bijzondere lunch, verrassende tussendoortjes en exclusieve hapjes bij de borrel. 

    En: laat u zich hieronder alvast verleiden tot een heerlijk 7 gangen diner. Afhankelijk van jullie wensen en het seizoen wisselen de gerechten.

    • Windstil - Avocadotaartje met Gravad Lax besprenkeld met citroen en dille
    • Weerspiegeling in het water - Flinterdun gesneden plakjes zalm met honing en limoen
    • Wad Hoorntjes - Met krab, garnalen en groenten gevulde zeewierblaadjes
    • 't Vissertje - Noorse garnalen en tropische vruchten in zachte whiskyroom
    • Schippersgeluk - Spannende combinatie van rosbief, frisse salade en pikante pindadressing
    • Een Terschellings voorafje - Salade van gerookte kip en cranberry’s
    • Klaar om te Wenden - Een combinatie van exclusieve verwenhapjes van 't land en uit zee ze smaken zacht maar hebben ook pit
    • Het matroosje - Een heldere bouillon van verse en gedroogde paddestoelen
    • Voor anker - Een heerlijke romige soep met fijne amandelsmaak
    • Op zee - mosterdsoep met warm gerookte zalm en zeekraal
    • Aan wal - Gegrilde reuzenchampignons met gesmolten gorgonzola

    De voorgerechten worden geserveerd met warme brood en gezouten roomboter

    • Even pauze en genieten van een kostelijke Aphrodisiac en een fonkelende Spoom 
    • In hutkoffer verpakte varkenshaasjes - In fillodeeg verpakt en overgoten met een geurige vijfkruidensaus
    • Stoofpotje Isis - Een kruidige lamstoofpot met rode wijn, tijm en rozemarijn
    • Stoofschotel V.O.C. - Zeer zacht rundvlees in combinatie met chorizo, wortel en laurier
    • Kip op ’t middendek - Citroen en dragon geven de kippenbouten tijdens het smoren een heerlijke zomerse smaak
    • Varkenshaasmedaillons in top - Varkenshaas in volle wildsaus waarin port en honing voor een vleugje zoet zorgen
    • Kabeljauwpakhuisje - Pakketje van kabeljauw, sjalotjes en danish blue
    • De vuurtoren- Gebakken zalmmoten op een bedje van spinazie geserveerd met een heerlijke zachte mosterdsaus
    • Hangmatje - Tompouce van scholfilet, warm gerookte zalm en geitenkaas
    • Waddenfeest - Een verrukkelijk en exclusief feestmaal waarin bovenstaande gerechten een belangrijke rol spelen

    De hoofdgerechten worden vergezeld door eigen gebakken aardappeltaarten, verse groente en salades. 

    • De Brandaris - Soesjestoren omgeven door rode zomervruchten en slagroom
    • Op de Richel - Chocoladetaart geserveerd met een romige warme vanillesaus
    • Zonsondergang - Een heerlijk vruchtendessert met rode port
    • Zonsopgang - Een zonnige compote van citrusvruchten, yoghurt en pistachenootjes
    • Isis surprise - Een speciale verrassing van onze scheepskok
    • De Vliegende Hollander - Diverse Hollandse en Friese kaassoorten, noten en druiven vergezeld door een glaasje rode port
    • Een heerlijk kopje koffie of thee, likeuren en een ‘echte’ zeemeermin

    Laat hier uw reactie achter, of stel ons gerust een vraag!

    Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact