Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Arrangementen tijdens Sail 2015

Arrangementen tijdens Sail 2015

Arrangementen op klipper Isis tijdens Sail Amterdam

Tijdens Sail Amsterdam 2015, van 19 t/m 23 augustus, biedt het Nautisch Evenementen Bureau verschillende arrangementen aan op verschillende zeilschepen. Klipper Isis is één van die schepen. Maak het spektakel mee vanaf het water aan boord van onze Isis! 

Stap aan boord van de Isis

Ook wij zijn dus aanwezig tijdens Sail Amsterdam 2015! Aan boord van onze klipper Isis worden verschillende evenementen aangeboden tijdens dit bijzondere spektakel. Tijdens Sail Amsterdam worden er zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds zeiltochten georganiseerd aan boord van klipper Isis. We bieden ook overheerlijke catering aan zodat u aan boord van het schip kan lunchen of dineren. Bij aanvang van het arrangement verzamelen alle gasten zich in één van de ontvangstterminals van Sail Amsterdam. Als alle gasten aanwezig zijn wordt er ingescheept aan boord van klipper Isis en kan het avontuur beginnen. Op de website van het Nautisch Evenementenbureau vindt u meer informatie over deze arrangementen. 

9e Editie Sail Amsterdam

Sail Amsterdam wordt om de 5 jaar georganiseerd en duurt 5 dagen. Dit jaar vindt de 9e editie van het maritieme evenement plaats. Dit jaar is het een speciale editie, omdat er tijdens deze editie veel tallships voor het eerst te zien zullen zijn in Amsterdam. De komst van een aantal bijzondere schepen is al aangekondigd, zoals de Australische Young Endeavour, een uit Spanje afkomstige replica van het schip Nao Victoria en het Franse zeilschip Belem. 

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact