Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Een heerlijke Dag Zeilen

Een fantastisch bedrijfsuitje zeilen, een hele dag zeilen en culinair verwennerij

Zeilen en Culinair genieten....... Heerlijk


Nodig uw relaties, collega’s of personeel uit voor een prachtige dag zeilen op de Waddenzee of zeilen op het IJsselmeer aan boord van de schitterende tweemast Klipper Isis (1892). De Isis is één van de oudst zeilende klippers ter wereld. Hier leest u meer over de Isis

Zeil met ons mee en beleef de uitgestrekte weidsheid van de Waddenzee of de innemende omgeving van de voormalige Zuiderzee. Lekker actief bezig zijn in een ongedwongen sfeer. 

De voortreffelijke gastvrije service, de culinaire verwennerij en de traditionele ambiance van het schip zijn dé bouwstenen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Dit arrangement is ‘Volledig verzorgd’ en heel eenvoudig te organiseren. Aan echt alles is gedacht.

Eén telefoontje en de organisatie van het bedrijfsuitje is gereed.

Alleen wat persoonlijke spullen in de reistas en vertrekken maar.

Het is ons een groot genoegen u te mogen bijstaan in de planning van uw perfecte bedrijfsuitje en hopen u binnenkort te mogen begroeten aan boord van onze schone dame Isis.

Alle vertrekdata vindt u hier. 

Wilt u ook een prachtige dag zeilen?Wij helpen u graag met de organisatieVraag hier een offerte aanOf vraag hier vrijblijvend informatie aan

Laat hier uw reactie achter, of stel ons gerust een vraag!

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact