Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Beleef zeilen

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."

Mark Twain

Zeilen doet een mens goed!

Zeilen is een geweldige manier om anderen in een bijzondere omgeving te ontmoeten. Vriendschappen ontstaan en vriendschappen herleven. Samen lekker uitwaaien, in de buitenlucht actief bezig zijn en ongedwongen weer eens bijpraten.

Alle zeilreizen: voor iedereen!

Mensen van allerlei pluimage, van heel jong tot zeer oud, levensgenieters en natuurliefhebbers. Een aantal gasten is nieuw, de meeste komen al jaren en voelen zich thuis op hun "eigen" schip de Isis. De gemoedelijke sfeer en de weidsheid van de Waddenzee is verslavend en geeft keer op keer weer nieuwe energie.

Met de Gouden Vloot onder zeil

Families, bedrijven, vrienden, verenigingen, scholen en alleengaanden: allemaal uniek, allemaal welkom. De weekendjes weg, de weken op het water, ze behoren tot de hoogtepunten van het jaar. Help met het hijsen van de zeilen, geniet lekker ontspannen van het zonnetje op het dek en bezoek de mooiste plekjes van het Noorden.

Ook Zeilen op het Wad?Bekijk onze mogelijkheden...Onze zeilreizen zijn geschikt voor...

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact