Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Overwinning

Onze aandacht voor onze gasten is onovertroffen

Gouden Vloot

De Gouden Vloot bestaat uit de klipper Isis en de tjalk Overwinning. De Overwinning is het kleine jonge zusje van de Isis. In 2014 viert de Overwinning haar honderd jarig bestaan, ze is dus nog een jonge blom vergeleken met de Isis anno 1892. We zetten de Overwinning in als extra accommodatie voor grote groepen 'Bedrijfsuitje Zeilen' of 'Trouwen op het Wad'. Daarnaast is zij, door de veilige zitkuip, zeer geschikt voor familie zeilvakanties op het Wad. De Overwinning heeft plek tot 25 gasten overdag en tot 16 gasten om te slapen.

Wil jij de Overwinning huren?Beschikbaarheid bekijken

Familie Zeilvakantie

De Overwinning, het familie zeilschip bij uitstek. Door haar veelzijdigheid leent de Overwinning zich erg goed voor een vakantie met de hele familie op het Wad. Zowel de actieve zeiler als de natuurgenieter komt aan zijn ov haar trekken en de veilige zitkuip zorgt ervoor dat ook opa en oma en de kleinkinderen een fijne vakantie hebben. Door de geringe diepgang van de Overwinning (90cm) vaart ze fantastisch over alle ondiepten van het Wad en kunnen alle Waddeneilanden in één week zeilen worden aangedaan. Zeilen en zonnen, wadvaren en wadlopen, een prachtig eiland verkennen, maar vooral genieten en ontspannen aan boord van dit heerlijke schip.

Doe een aanvraag voor jullie super zeilvakantie op maat! 

Wedstrijd zeilen voor beginner en gevorderde

Ieder jaar zeilt de Overwinning minstens 7 wedstrijden op de Waddenzee en op het IJsselmeer. En jij kunt mee wedstrijdzeilen op de Overwinning! Het is een fantastisch spektakel om mee te maken, tientallen oude klippers en tjalken die oude tijden doen herleven en onder volle zeilen strijden om de bokaal en de eeuwige roem.  

Alleen of in een groep, ervaren of beginner, fanatiekeling of toch meer toeschouwer?

De Overwinning is erg goed uitgerust en uitgebalanceerd waardoor ze zich makkelijk laat zeilen. Met een paar aanwijzingen van de ervaren bemanning weet iedereen wat hij of zij moet doen om haar goed te laten zeilen.

Zeilen Waddenzee
De lichte salon
De veilige zitkuip
Indeling schip
Wil jij de Overwinning huren?Stel je vraag!Voor een zeilreis op maat!of bel 020-7860317

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact