Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om voor dat wij boeken de Isis te bezichtigen en jullie te ontmoeten?

Dit vinden wij altijd leuk. Graag maken wij alvast kennis met u, bij voorkeur natuurlijk aan boord met een verse pot koffie en een borreltje/frisje. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wat neem ik mee?

Dit is afhankelijk van het gekozen serviceniveau. Wanneer u kiest voor “Op volle zee“ dan is een tandenborstel en een schone onderbroek voldoende. Al het eten en drinken, dekbedden, washandjes, verzorgingsproducten, badjas, zeilkleding enz. zijn dan inbegrepen. Wanneer u kiest voor “Voor top en takel” boekt u uitsluitend het schip en kiest u voor volledige zelfverzorging. Lees onder service meer hierover. 

Waar ligt de Isis?

Tenzij anders vermeld, dan ligt de Isis in het Dokje in Harlingen, vlak naast het KNRM gebouw onder de Blauwe Kraan. Volg borden Willemssteiger en zie onze routeplanner. Of in Franeker aan de Zuiderkade. Via Contact vind u de routebeschrijving en...... u kunt ons ook volgen via AIS (live).

Waar kunnen wij de auto parkeren?

Op letterlijk een steenworp afstand vanaf het schip kunt u (bewaakt) parkeren.

Kan ik mijn mobieltje aan boord opladen?

Jazeker, het schip heeft gedurende de hele zeilreis op alle stopcontacten 230 volt staan

Ik/wij hebben totaal geen zeilervaring?

Geeft helemaal niets, het is juist ons vak om ook de (nog) niet zeilers overal bij te betrekken.

Hoe organiseer ik het snelst een zeilreis die volledig aansluit bij mijn specifieke wensen?

Op 020-7860317 zijn wij altijd bereikbaar. Wij staan u graag te woord met raad en daad. Wij bespreken uw wensen en kunnen u direct een overzicht geven van de beschikbaarheid van de Isis en de totale kosten.

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe zeilreizen enz.

Schrijf onderaan deze pagina in voor onze Nieuwsbrief.

Kan ik niet beter via een groot boekingskantoor boeken?

Wij streven ernaar de omvang van ons bedrijf beperkt te houden. Liever klein en persoonlijk dan groot en massaal. Uit ervaring weten wij dat persoonlijk contact met onze gasten, al vanaf het eerste contact, van onschatbare waarde is. De afspraken over uw wensen én verwachtingen bespreekt u direct met ons. En, het is natuurlijk prachtig om alvast samen plannen te maken voor uw reis, hiervan genieten wij niet minder dan u.

Mijn vraag staat er niet bij:

De wereld van traditionele zeilschepen en het reizen op een groot zeilschip is voor vrijwel al onze gasten een nieuwe ervaring. Bel of mail ons gerust, wij zullen u zo goed mogelijk helpen of stel hier uw vraag.

Laat hier uw reactie achter, of stel ons gerust een vraag!

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact