Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Unieke Services

Isis eerste Waddengoud bekroonde Schip

Zuivere gastvrijheid en buitengewone service

Niet alleen een prachtige zeiltocht maar ook nog heerlijk verwend worden. Extra aandacht aan service en verzorging staat bij Klipper Isis hoog in het vaandel. Er is een zee 'inclusief'. 

Gewoon alles standaard én Uniek

Professionele zeilkleding, heerlijke badjassen, verse bloemen en de krant, geen reserveringskosten en natuurlijk een cadeautje voor de organisator: Dit maakt ons uniek en daar zijn we best wel trots op.

Ook op culinair gebied verwennen wij jullie graag. Een beschrijving van onze Bourgondische keuken vind je onder het kopje Culinair.

Bij Klipper Isis zit u er altijd warmpjes bij

Een echte primeur, alleen aan boord van de Klipper Isis. Iedere opvarende kan gebruik maken van een fantastisch professioneel veilig zeilpak.

Heerlijk in de "Wattenservice"

Wij verwennen alle opvarende graag  met heerlijke zachte dekbedden en mooi ingepakte handdoekensets en mini verzorgingsproducten. 

En de enige echte Isis-badjas hangt voor je klaar in je hut! Heerlijk: Alleen wat persoonlijke spullen in de reistas en vertrekken maar.

Dubbel Waddengoud Keurmerk

Op het dek van Isis onder een stralende zon reikte Burgemeester Paul Scheffer het Waddengoud uit. "Dubbel Waddengoud: Voeg daar nautische gezelligheid van Klipper Isis aan toe en de beleving is helemaal compleet”. Lees hier meer over onze Waddengoud keurmerken.

Free WIFI natuurlijk

Aan boord van de Isis kun je gratis gebruik maken van onze lokale Wifi. Op vrijwel de gehele Waddenzee en in alle havens is er verbinding met internet.

Met het hele bedrijf in de watten?vraag gerust een offerte aan!Ik wil meer weten!Bellen mag ook: 020-7860317

Laat hier uw reactie achter, of stel ons gerust een vraag!

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact