Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Culinair verwennen

        "Alle gerechten worden aan Boord vers bereid"

Je proeft het vast en zeker: hier vaart de eerlijke smaak.


Een kleine impressie

De heerlijke geuren komen u vanuit ‘De Stook en Kookplaets’ al tegemoet. Zachtjes wiegende lampen, kaarslicht en een prachtige rondborstige rode scheepswijn nemen het gezelschap mee naar de scheepssfeer van weleer. Het Bourgondisch diner wordt geserveerd en maakt deze bijzondere dag compleet.

Bourgondisch in Friesland

Rijk gevulde tafels, dagverse ingrediënten, eerlijke producten, mooi servies, heerlijke wijnen. Naast een aantal vaste specialiteiten op de kaart ontmoet u een voortdurende wisseling van gerechten. De originele presentatie van de gerechten in combinatie met de persoonlijke aandacht, zorgt voor een avondje heerlijk tafelen.

Verras je gasten

Van harte welkom, wij zorgen voor een “Warm Onthaal’. Een heerlijk warm en koud Welkomsbuffet. Om uw verblijf nog verder te veraangenamen bieden wij je de mogelijkheid een keuze te maken uit de exclusieve en verrassende gerechten in onze specialiteitenkaarten ‘Op volle zee’ en ‘Zilte Weldaad’. Niet minder van kwaliteit maar eenvoudiger van aard is onze kostelijke en originele scheepsmenukaart ‘Zeemansgeluk’.

WaddenGoud Menu

Het menu ‘Waddengoud’ is bijzonder. Alle producten zijn Waddengoud, dit bekent: Eerlijke, gezonde streekproducten. Producten met een garantie dat de grondstoffen echt uit de Waddenstreek komen en in die streek op aantoonbaar duurzame wijze zijn voortgebracht, bewerkt en verwerkt.

Smikkelen en Smullen

Van luxe zeven gangen diner tot raasdonders met spek. Volpension, halfpension, een diner of inscheping schotel, onze scheepschefkok bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Laat u alvast inspireren door de voorbeeld menu’s.

Trek in zeilen en lekker eten?Vraag gerust een offerte aan!Offerte aanvragen

Laat hier uw reactie achter, of stel ons gerust een vraag!

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact