Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Dag tot dag

Trouwarrangement van een dag of tweedaagse


Een korte impressie

Graag ontvangen we jullie s'-morgens aan boord van de Isis op bijvoorbeeld zaterdagmorgen

Koffie/thee met wat lekkers staat op jullie en jullie gasten te wachten. 
Na het welkomstwoord van jullie gastheer en schipper wordt het spannend en volgt boven aan dek de uitleg over het zeilen. De trossen gaan los en samen met de bemanning hijsen jullie de zeilen en genieten we van een ontspannen en actieve dag. Gedurende de gehele zeilreis zal de kok jullie gastronomisch verrassen met allerlei lekkernijen. Uitgebreide lunches, bij mooi weer natuurlijk lekker aan dek in het zonnetje, en exclusieve tussendoortjes en hapjes bij de borrel. 

Uniek in de wereld: jullie eigen privé zandbank

Na aankomst op jullie eigen prive zandbank midden op op de Waddenzee kan iedereen zich op het gemak voorbereiden op de dingen die vandaag nog komen. Als het water voldoende is gezakt en de bodem van het Wad steeds droger wordt dan wordt het spannend en stappen jullie van boord. Trouwen maar….. Bij terugkomst aan boord staat de champagne en bruidstaart of iets anders lekkers klaar en het schip is (vertellen we lekker niet). 

Zevengangen diner voor levensgenieters

Aan het begin van de avond komen de heerlijke geuren jullie vanuit de kombuis al tegemoet. Zachtjes wiegende lampen, kaarslicht en een prachtige rondborstige rode scheepswijn nemen het gezelschap mee naar de scheepssfeer van welleer. Het Bourgondisch diner wordt geserveerd en maakt deze bijzondere dag compleet. Komen jullie een dag, dan is het tijd om terug naar Harlingen te varen, blijven jullie twee dagen dan blijven we 's-nachts voor anker en voor wie nog energie heeft feesten tot in de kleine uurtjes. De nacht wordt dan doorgebracht midden op de Waddenzee.

Nog een dag genieten en lekker bijkomen

Op zondagmorgen slapen jullie een beetje uit en om 09.00 uur staat het ‘zondagmorgen’ ontbijt voor jullie klaar. De zeilen worden gezet en als ‘ervaren zeilers’ kiezen we weer het ruime sop. Natuurlijk zal de kok jullie ook vandaag van zijn overheerlijke scheepskost laten genieten. Na dit prachtige weekend leggen we om 16.00 uur tevreden en voldaan (en getrouwd natuurlijk) weer in Harlingen aan.

Laat hier uw reactie achter, of stel ons gerust een vraag!

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact