Klipper Isis logo
Exclusief Zeemail ontvangen?

Exclusief nieuws ontvangen?

Van de nieuwste belevenissen en zeilreizen? Meld u nu aan en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!

?

Dag tot dag

Trouwarrangement van een dag of tweedaagse

Dag tot dag


Dag 1: Harlingen

Graag verwelkomen wij u van harte aan boord van de Isis op bijvoorbeeld vrijdagavond. Een uitgebreide inschepingschotel (warm en koud buffet) staat op jullie en jullie gasten te wachten. Na het welkomstwoord van jullie gastheer en schipper komen onder het genot van een drankje de sterke verhalen al los. 
De nacht wordt doorgebracht in de gezellige en comfortabel uitgeruste hutten. Elke hut is uniek en heeft haar eigen karakter. En voor het paar is er natuurlijk de Bruidssuite...


Dag 2: Harlingen – Vlieland of Terschelling

Zaterdagmorgen staat er een heerlijk ontbijtje klaar en iedereen kan zich op het gemak voorbereiden op de dingen die vandaag komen gaan. De trossen gaan los en samen hijsen we de zeilen en genieten we van een ontspannen zeilreis naar jullie prive trouweiland midden op de Waddenzee of naar Terschelling of Vlieland.


Na aankomst wordt het spannend en vertrekken jullie richting jullie privestrand of bijvoorbeeld de vuurtoren of het drenkelingenhuisje. En… trouwen maar….. Bij terugkomst aan boord staat de champagne en bruidstaart klaar. Het schip is jullie huwelijksbootje...


Aan het begin van de avond komen de heerlijke geuren jullie vanuit de kombuis al tegemoet. Zachtjes wiegende lampen, kaarslicht en een prachtige rondborstige rode scheepswijn nemen het gezelschap mee naar de scheepssfeer van welleer. Het Bourgondisch diner wordt geserveerd en maakt deze bijzondere dag compleet. En dan voor wie nog energie heeft feesten tot in de kleine uurtjes.

Dag 3: Vlieland of Terschelling - Harlingen

Op zondag gaan de trossen weer los en genieten we van een ontspannen zeiltocht op de schitterende Waddenzee. Gedurende het gehele weekend zal de kok jullie gastronomisch verrassen met allerlei lekkernijen. Uitgebreide lunches, bij mooi weer natuurlijk lekker aan dek in het zonnetje, en exclusieve tussendoortjes en hapjes bij de borrel. Na dit prachtige weekend leggen we om 16.00 uur tevreden en voldaan (en getrouwd natuurlijk) weer in Harlingen aan.

Laat hier uw reactie achter, of stel ons gerust een vraag!

Snel Zeilen VOF  |  Colensostraat 20  |  1092JG Amsterdam  |  Contact